Digital utbildning. Vänder sig till dig som vill gå en kort introduktionskurs i hantering av livsmedel.
Livsmedel
Digital utbildning. Till dig som vill lära dig mer om vilka risker som finns vid hantering av livsmedel, och få de rätta kunskaperna för att hantera livsmedel på ett säkert sätt.
Digital utbildning. Smittsäker servering är utbildningen för dig som vill veta mer kring hur du på bästa sätt arbetar för att förhindra att smitta sprids vidare i din verksamhet. Vi har tagit fram den här utbildningen mitt under en pågående pandemi, Coronapandemin, som i mars 2020 förändrade mycket för många och framförallt för många i vår bransch.
Digital kurs. Utbildningen är framtagen av Krögarna och Svensk Livsmedelskvalité. Denna utbildning är en uppdatering av det som ingår i utbildningen Grundkurs i Livsmedelshygien.
E-litteratur. Boken ger en grundläggande förståelse för olika celltyper och deras funktion, mikroorganismers tillväxt, metabolism samt en presentation av bakteriesystematiken.